Privātuma politika

Qtest.lv ir daļa no SIA QPharm. Šajā privātuma politikā ir paskaidrots, kā mūsu organizācija izmanto personas datus, ko mēs ievācam no jums, kad izmantojat mūsu vietni.

Tēmas:

  • Kādus datus mēs apkopojam?
  • Kā mēs ievācam jūsu datus?
  • Kā mēs izmantosim jūsu datus?
  • Kā mēs glabājam jūsu datus?
  • Mārketings
  • Kādas ir jūsu datu aizsardzības tiesības?
  • Kas ir sīkdatnes?
  • Kā mēs izmantojam sīkfailus?
  • Kādus sīkfailu veidus mēs izmantojam?
  • Kā pārvaldīt sīkfailus
  • Citu vietņu privātuma politikas
  • Izmaiņas mūsu privātuma politikā
  • Kā ar mums sazināties
  • Kā sazināties ar attiecīgajām iestādēm
  • Kādus datus mēs apkopojam?

Mūsu uzņēmums vāc šādus datus:

Personas identifikācijas informācija (vārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs utt.)

Kā mēs ievācam jūsu datus?

Jūs tieši sniedzat mūsu uzņēmumam lielāko daļu mūsu apkopoto datu. Mēs apkopojam datus un apstrādājam datus, kad jūs:

Reģistrējieties tiešsaistē vai pasūtiet kādu no mūsu produktiem vai pakalpojumiem.
Brīvprātīgi aizpildiet klientu aptauju vai sniedziet atsauksmes jebkurā no mūsu ziņojumu dēļiem vai pa e-pastu.
Izmantojiet vai skatiet mūsu vietni, izmantojot pārlūkprogrammas sīkfailus.

Kā mēs izmantosim jūsu datus?

Mūsu uzņēmums vāc jūsu datus, lai mēs varētu:

  • Apstrādāt pasūtījumu un pārvaldīt Jūsu kontu.
  • Nosūtīt jums e-pasta/sms ziņojumu ar īpašiem piedāvājumiem par citiem produktiem un pakalpojumiem, kas, mūsuprāt, jums varētu patikt.

Ja piekrītat, Mūsu uzņēmums kopīgos jūsu datus ar mūsu partneruzņēmumiem, lai tie varētu piedāvāt jums savus produktus un pakalpojumus.
Google Ireland Ltd
Facebook Ireland Ltd
Kad Mūsu uzņēmums apstrādā jūsu pasūtījumu, tas var nosūtīt jūsu datus kredītinformācijas aģentūrām un izmantot iegūto informāciju no tām, lai novērstu krāpnieciskus pirkumus.

Kā mēs glabājam jūsu datus?

Jūsu personas datu aizsardzībai mēs izmantojam dažādus tehniskus un organizatoriskus drošības pasākumus. Jūsu personas dati ir pieejami ierobežotam cilvēku skaitam, tikai pilnvarotām personām.

Cik ilgi mēs glabājam personas datus?

Mēs glabājam jūsu personas datus tik ilgi, cik ilgi tie ir mums nepieciešami atbilstoši to ieguves mērķim un kā to pieļauj vai nosaka normatīvo aktu prasības.

Mārketings

Mūsu uzņēmums vēlas jums nosūtīt informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kas, mūsuprāt, jums varētu patikt, kā arī par mūsu partneruzņēmumu produktiem un pakalpojumiem.

Google Ireland Ltd
Facebook Ireland Ltd
Pipedrive Ireland Limited
T2R SIA

Ja esat piekritis mārketinga saņemšanai, vienmēr varat vēlāk atteikties.

Jums ir tiesības jebkurā laikā neļaut mūsu uzņēmumam sazināties ar jums mārketinga nolūkos vai sniegt jūsu datus citiem Mūsu uzņēmuma grupas dalībniekiem.

Ja vairs nevēlaties, lai ar jums sazinātos mārketinga nolūkos, lūdzu, rakstiet uz [email protected]

Kādas ir jūsu datu aizsardzības tiesības?

Mūsu uzņēmums vēlas pārliecināties, ka esat pilnībā informēts par visām savām datu aizsardzības tiesībām. Katram lietotājam ir tiesības uz sekojošo:

Piekļuves tiesības – Jums ir tiesības pieprasīt mūsu uzņēmumam jūsu personas datu kopijas. Mēs varam iekasēt nelielu maksu par šo pakalpojumu.

Tiesības uz labošanu – Jums ir tiesības pieprasīt, lai Mūsu uzņēmums izlabo jebkuru informāciju, kas, jūsuprāt, ir neprecīza. Jums ir arī tiesības pieprasīt mūsu uzņēmumam aizpildīt informāciju, kas, jūsuprāt, ir nepilnīga.

Tiesības uz dzēšanu – Jums ir tiesības noteiktos apstākļos pieprasīt, lai Mūsu uzņēmums dzēstu Jūsu personas datus.

Tiesības ierobežot apstrādi – Jums ir tiesības noteiktos apstākļos pieprasīt, lai Mūsu uzņēmums ierobežotu Jūsu personas datu apstrādi.

Tiesības iebilst pret apstrādi – Jums ir tiesības noteiktos apstākļos iebilst pret mūsu uzņēmuma veikto Jūsu personas datu apstrādi.

Tiesības uz datu pārnesamību – Jums ir tiesības pieprasīt, lai Mūsu uzņēmums ar noteiktiem nosacījumiem nodotu mūsu savāktos datus citai organizācijai vai tieši jums.

Ja iesniedzat pieprasījumu, mums ir viens mēnesis laika, lai atbildētu jums. Ja vēlaties izmantot kādu no šīm tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu:

Rakstiet mums: [email protected]

Sīkdatnes

Sīkfaili ir teksta faili, kas ievietoti jūsu datorā, lai apkopotu standarta interneta žurnāla informāciju un informāciju par apmeklētāju uzvedību. Kad jūs apmeklējat mūsu vietnes, mēs varam automātiski ievākt informāciju no jums, izmantojot sīkfailus vai līdzīgu tehnoloģiju

Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet allaboutcookies.org.

Kā mēs izmantojam sīkfailus?

Mūsu uzņēmums izmanto sīkfailus dažādos veidos, lai uzlabotu jūsu pieredzi mūsu vietnē, tostarp:

Jūs paliekat pierakstījies
Izpratne par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni

Kādus sīkfailu veidus mēs izmantojam?

Ir vairāki dažādi sīkfailu veidi, taču mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas:

  • Funkcionalitāte – Mūsu uzņēmums izmanto šīs sīkdatnes, lai mēs jūs atpazītu mūsu vietnē un atcerētos jūsu iepriekš izvēlētās preferences. Tie var ietvert valodu, kuru vēlaties izmantot, un atrašanās vietu. Pirmās puses un šīs valodas kombinācija
  • Reklāma – Mūsu uzņēmums izmanto šīs sīkdatnes, lai apkopotu informāciju par jūsu vietnes apmeklējumu, skatīto saturu, saitēm, kurām sekojāt, un informāciju par jūsu pārlūkprogrammu, ierīci un jūsu IP adresi. Mūsu uzņēmums dažkārt dalās ar dažiem ierobežotiem šo datu aspektiem ar trešajām personām reklāmas nolūkos. Mēs varam arī kopīgot ar saviem reklāmas partneriem tiešsaistes datus, kas savākti, izmantojot sīkfailus. Tas nozīmē, ka, apmeklējot citu vietni, jums var tikt rādīta reklāma, pamatojoties uz jūsu pārlūkošanas paradumiem mūsu vietnē.

Kā pārvaldīt sīkfailus

Varat iestatīt, lai jūsu pārlūkprogramma nepieņem sīkfailus, un iepriekš minētajā vietnē ir norādīts, kā no pārlūkprogrammas noņemt sīkfailus. Tomēr dažos gadījumos dažas no mūsu vietnes funkcijām var nedarboties.

Citu vietņu privātuma politikas

Mūsu uzņēmuma tīmekļa vietnē ir saites uz citām tīmekļa vietnēm. Mūsu privātuma politika attiecas tikai uz mūsu vietni, tādēļ, ja noklikšķināt uz saites uz citu vietni, jums vajadzētu izlasīt tās privātuma politiku.

Izmaiņas mūsu privātuma politikā

Mūsu uzņēmums regulāri pārskata savu privātuma politiku un ievieto šajā tīmekļa lapā visus atjauninājumus. Šī privātuma politika pēdējo reizi tika atjaunināta 2021. gada 28.decembris.

Kā ar mums sazināties

Ja jums ir kādi jautājumi par Mūsu uzņēmuma privātuma politiku, datiem, ko mēs glabājam par jums, vai vēlaties izmantot kādu no savām datu aizsardzības tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums.

Nosūtiet mums e-pastu uz: [email protected]

Kā sazināties ar atbilstošo iestādi

Ja vēlaties ziņot par sūdzību vai uzskatāt, ka Mūsu uzņēmums nav apmierinājis jūsu problēmu, varat sazināties ar Datu valsts inspekcija.

E-pasts: [email protected]

Adrese: Elijas iela 17, Rīga, LV-1050

X
Add to cart